Logo

Annons:

Letar du efter en särskild artikel?

Söker du efter en särskild text om ett visst ämne, t ex dysfagi, anorexi, obesitas eller probiotika? Eller vill du se vad som behandlats i … Läs mer

Söker du efter en särskild text om ett visst ämne, t ex dysfagi, anorexi, obesitas eller probiotika? Eller vill du se vad som behandlats i Dietisten inom ett visst område?\nDu har kanske läst eller hört talas om en artikel som du gärna vill återfinna för att kontrollera fakta eller för att använda den som referens, men du hittar inte texten i den utgåva som du trodde den var publicerad. Du kanske letar i ytterligare några tidningar, men den är svår att finna. Lösning finns:

Sök ibland digitala utgåvor

Vid dessa tillfällen är Sök-funktionen som finns tillgänglig i den digitala tidskriftssamlingen ett utmärkt verktyg att använda.

Enkelt skriver du in ditt sökord och alla de tillgängliga artiklar som innehåller den inskrivna texten presenteras. Du kan även filtrera resultatet utifrån viss publikation eller ett datumintervall.

Som prenumerant har du tillgång till tidigare nummer digitalt och din digitala prenumeration är förberedd med den e-postadress du angav vid anmälan.

Ta mig till Sök-funktionen – jag vill söka efter en text

Publicerad: 2020-10-10

Mest lästa

loading

Annons:

Nyfiken på Dietisten?