Logo

Annons:

Dietisten – en ny tidskrift för Sveriges alla dietister

Äntligen en helt oberoende tidskrift inom området kost, nutrition och hälsa för professionen. Dietisten är en helt obunden tidskrift med det överordnade syftet att presentera … Läs mer

Äntligen en helt oberoende tidskrift inom området kost, nutrition och hälsa för professionen.

Dietisten är en helt obunden tidskrift med det överordnade syftet att presentera objektiv, konsekvensneutral journalistik, utan politiska, organisatoriska, kommersiella eller andra vinklande hänsyn. Innehållet skall givetvis äga hög angelägenhetsgrad för Dietistaktuellts tidigare läsare, som också kommer att känna igen sig i den nya tidskriften. Här finner du aktuell forskning, reportage, porträtt, nyheter, kåserier men även fri debatt om aktuella och angelägna frågor.

Skillnaden är att Dietisten kommer att bli en modernare produkt, inte minst avseende formgivningen. Där ett nytt koncept tagits fram. Men framför skall Dietisten som ett fristående medium kunna genomföra granskningar och frilägga viktig information som Sveriges dietister är betjänta att få ta del av.

Ett redaktionellt råd bestående av representanter från akademi, sjukvård, kommunal sektor och industri är under tillsättning, och kommer att presenteras på denna plats inom kort. Likaså är det tänkt att redaktörsstolen framöver skall beredas dietist eller annan nutritionsrelaterad profession med med fast vetenskaplig förankring.

Prova på utan kostnad

Du har nu möjlighet att HELT UTAN KOSTNAD prova på en prenumeration på Dietisten – en tidskrift för  Sveriges alla dietister. Missa inte första utgåvan! Anmäla ditt intresse, Paxa ditt exemplar före den 15 januari 2020 – om du inte redan gjort det.

Frågor om Dietisten?

Vi har sammanställt svar på frågor som kan uppstå i samband med lanseringen av Dietisten. Läs vår FAQ-sida.

Publicerad: 2019-12-10

Mest lästa

loading

Annons:

Nyfiken på Dietisten?