Logo

Annons:

Glad midsommar med Dietistens hat trick

I Dietistens sista utgåva för vårterminen behandlas en rad aktuella ämnen – givetvis finns material om Covid 19. Denna gång uppmärksammas nutritionsbehandling i hemmet efter … Läs mer

I Dietistens sista utgåva för vårterminen behandlas en rad aktuella ämnen – givetvis finns material om Covid 19. Denna gång uppmärksammas nutritionsbehandling i hemmet efter att patienterna fått lämna sin sjukhusvistelse.

En annan högaktuell artikel är ”Folkhälsa = Jämlik hälsa?” som bygger på en intervju med docent Louise Bennet. Hon har under en rad år studerat hälsa hos invandrare i utsatta områden med målsättning att främja en jämlik hälsa.

Temat i denna utgåva är Mikronutrienter och vi intervjuar Martin Bergö som berättar hur kosttillskott kan driva på cancer och Hanna Eneroth på Livsmedelsverket som berättar om arbetet med NNR 2022.

God läsning & trevlig midsommar\nönskar redaktionen

 

Intresserad att läsa numret om mikronutrienter?

Har du inte hunnit ta del av erbjudandet om en gratisprenumeration tidigare och önskar även kunna läsa detta nummer? Ingen fara, du har tillgång till alla tidigare nummer digitalt i din prenumeration via appen. Välkommen!

Jag vill prenumerera

 

Publicerad: 2020-06-19

Mest lästa

loading

Annons:

Nyfiken på Dietisten?